MÉS DE 50 ANYS COMPROMESOS AMB ELS NOSTRES CLIENTS

Sobre Matelco

Des de la seva fundació el 1963, Matelco proporciona al mercat equips d’avançada tecnologia per a la automatització i control de processos industrials .

Avui, continuem amb el mateix ímpetu, oferint als nostres clients la col·laboració d’un equip humà experimentat, altament qualificat i capaç d’aportar solucions innovadores a mida per a cada indústria.

El nostre compromís ens exigeix una rigorosa selecció de proveïdors per aconseguir el nostre objectiu de satisfacció total amb tots els nostres clients.

Apostem pel treball en equip , recolzat en professionals capaços de respondre de forma àgil, amb formació contínua i capacitat tècnica i humana per complir amb les exigències d’un entorn competitiu i complex.

A Matelco mantenim un compromís total amb la qualitat, avalat per les certificacions aconseguides, la ISO 9000: 1994 el 1997 i en l’actualitat tenim l’homologació ISO 9001: 2015 .

Millorem dia a dia en el nostre afany de treballar de forma proactiva amb els nostres clients per definir, dissenyar, i desenvolupar les solucions més adequades a les seves necessitats .

La nostra extensa gamma de productes i serveis cobreix un ampli espectre de necessitats de diferents sectors.

Si no troba l’equip adequat per l’aplicació que està buscant, consulti als nostres experts per estudiar el seu cas i proposar-li la millor solució.

INNOVACIÓ, EXPERIÈNCIA I QUALITAT AL SEU SERVEI

UNA FORMA DE SER

Tenim uns valors corporatius inconfusibles que guien la nostra conducta, conformen la nostra cultura i defineixen el caràcter de la nostra empresa.

Des de la seva fundació, Matelco s’ha regit per aquests valors, són la base sobre la qual es va construir la nostra identitat i formen part de les nostres principals fortaleses:

COMPROMÍS AMB LA QUALITAT

A Matelco, la implantació del sistema de qualitat, fortament consolidat des de 1997, ha estat fruit de la nostra llarga experiència i s’ha basat principalment en un procés de millora contínua en tots els nivells de l’empresa.

Aquest compromís amb la qualitat està avalat per la certificació de qualitat ISO 9001 aconseguida el 1997 fins als nostres dies.

Seguirem treballant per mantenir el nostre compromís total amb la qualitat i assolir així l’objectiu de satisfacció total en tots els nostres clients.

 

COMPROMÍS ÈTIC

Des de 1963, Matelco té el compromís ètic de servir la societat oferint productes i serveis útils, en condicions justes, promovent el desenvolupament sostenible, la convivència, la integració social i el respecte al medi ambient, creant valor de la manera més eficaç possible i de forma sostenible.

Aquesta funció s’ha de desenvolupar en un entorn de confiança entre Matelco i els seus clients, proveïdors, competència, empleats i la societat a la que serveix, mitjançant la transparència en les relacions, el desenvolupament dels adequats canals de comunicació amb ells, el compromís amb les seves necessitats i l’ètica i integritat professional.

CODI DEONTOLÒGIC

PARTNERS TECNOLÒGICS

Matelco manté importants acords de col·laboració, amb empreses internacionals, que són tècnicament capdavanteres en els productes que fabriquen. Això ens permet oferir solucions integrades de màxima qualitat i innovació als nostres clients. Entre elles cal destacar alguns dels nostres partners tecnològics.

EL TALENT I LA DEDICACIÓ SÓN LA BASE DEL NOSTRE ÈXIT