Política de Privadesa MATELCO

Responsable de l’tractament

L’empresa responsable de l’tractament de les seves dades en virtut d’aquesta Política de privacitat és:

 • MATELCO, S.A.
 • NIF: A08151623
 • Domicili Social: C / Molinot nº 57. Pol. Camí Ral, 08860 Castelldefels, (Barcelona)
 • Web: www.matelco.es
 • e-mail: comercial@matelco.es.
 • Telèfon: 625550716
 • Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona Tom 1283, Llibre 736, secció 2a, Foli 95, Full 8983.

En MATELCO, SA reconeixem la importància de protegir la seva informació personal i estem compromesos a tractar-la amb responsabilitat i de conformitat amb les lleis de protecció de dades.

La present política de privacitat pretén regular tots els aspectes relatius a l’tractament de dades dels diferents usuaris que naveguen o faciliten les seves dades personals a través dels diferents formularis situats al web.

 

Dades personals

Una dada personal, és la informació que l’identifica o li fa identificable. A través del web, en les caselles establertes a l’efecte recollim les dades personals que l’usuari ens comunica: Nom, cognoms, correu electrònic, telèfon, adreça postal, població, etc. així com totes aquelles dades que voluntàriament ens proporcioni a través de qualsevol de les xarxes socials de les quals l’usuari està registrat. En aquest cas, la privacitat dependrà de la pròpia configuració establerta per l’usuari aix í com dels termes i condicions de la pròpia xarxa social.

La visita d’l’usuari a la web no implica que hagi de facilitar cap informació sobre les seves dades personals. No obstant això, en cas de facilitar-los, les dades seran tractades de forma lícita amb subjecció en tot moment als principis i drets recollits en el RGPD 2016/679 de 27 d’abril de 2016 i la LOPDGDD 3/2018 de el 5 de desembre.

 

Les dades que l’usuari ens proporcioni els tractarem amb les següents finalitats:

 • Atendre la sol·licitud o petició realitzada per l’usuari a través del formulari de contacte situat a la web. Recollim i tractem les dades personals de l’usuari per a poder tramitar i gestionar la seva sol·licitud, una consulta o qualsevol petició que realitza a través d’aquest formulari. Aquestes dades les conservarem durant el temps necessari per a complir la seva petició i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 años.La base de legitimació de l’tractament de les dades serà el consentiment que atorga l’usuari a l’seleccionar la casella d’acceptació de la nostra política de privacitat abans d’enviar la petició. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud de l’tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
 • Gestiona la sol·licitud d’contrasenya a l’Àrea de Clients a través del formulari de sol·licitud situat a la web i que permetrà a l’usuari accedir a la seva àrea privada de serveis i informar-li de les nostres activitats, podent remetre per qualsevol mitjà electrònic comunicacions comercials de les novetats dels nostres serveis. Aquestes dades les conservarem mentre l’usuari no sol·liciti la seva baixa de l’registre i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.
  La base de legitimació de l’tractament de les dades serà el consentiment que atorga l’usuari a l’registrar a través del formulari de registre i seleccionar la casella d’acceptació de la nostra política de privacitat abans d’enviar la seva sol·licitud. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud de l’tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
 • Millorar la seva experiència a l’navegar per la web. Aquestes dades les conservarem mentre l’usuari no revoqui el seu consentiment a l’tractament dels mateixos eliminant les galetes i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.
  La base de legitimació per millorar la vostra a l’navegar per la web és el consentiment que atorga l’usuari a l’acceptar les galetes. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud de l’tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
 • Gestionar les nostres xarxes socials i enviar-li informació sobre les nostres activitats i productes. Aquestes dades les conservarem mentre l’usuari no revoqui el seu consentiment a l’tractament dels mateixos i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.
  La base legítima per gestionar les nostres xarxes socials i enviar-les nostres activitats i novetats, és el consentiment que ens atorga per a això. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud de l’tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
 • Facilitar la formació i informació dels usuaris registrats en el Lloc Web i realitzar, si escau, les gestions que siguin necessàries per a permetre la seva inscripció i l’assistència o seguiment dels cursos, jornades, esdeveniments i qualsevol altra activitat formativa, social, informativa i / o educacional en la qual l’usuari estigui interessat i que s’ofereixi a través del web. Aquestes dades les conservarem mentre duri l’activitat de formació i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 años.La legitimació per a aquesta finalitat de tractament de les dades personals és l’execució de l’contracte en el qual l’usuari és part, és a dir, per al manteniment, compliment, desenvolupament, control i execució de la relació contractual establerta entre vostè i MATELCO, SA

 •  

  Cessió o comunicació de dades personals:

  Les seves dades no es comunicaran ni seran cedides a tercers llevat que hi hagi alguna obligació legal o aquells prestadors vinculats a l’Responsable que actuen com a encarregats de el tractament.

  No es realitzen transferències internacionals, per al cas en que en algun moment puguin realitzar-se, se li comunicaran amb l’objecte d’obtenir el seu consentiment.

   

  Actualització de dades

  És important que perquè puguem mantenir les dades personals actualitzades, l’usuari ens informi sempre que hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos.

  L’usuari garanteix que les dades personals facilitades són veraces garantint que tota la informació facilitada correspon amb la situació real, que està actualitzada i és exacta, quedant obligat a comunicar qualsevol modificació.

   

  Dades de Tercers

  Si l’usuari facilita dades de terceres persones per a qualsevol finalitat a MATELCO, S.A, garanteix que ha obtingut aquestes dades de manera lícita, que ha informat prèviament als afectats, obtenint el seu consentiment per comunicar i que la informació facilitada és exacta i veraç.

   

  Caràcter obligatori de la informació sol·licitada

  Tots els nostres formularis compten amb un asterisc (*) en les dades obligatòries. Si l’usuari no facilita aquests camps, o no marca la casella d’acceptació de la política de privacitat, no es permetrà l’enviament de la informació.

   

  Drets dels interessats:

  Té dret a accedir a les seves dades i a obtenir confirmació sobre el seu tractament, així com una còpia de les dades personals objecte de tractament. Té dret a actualitzar-los i sol·licitar la rectificació de les dades que siguin inexactes o sol·licitar la supressió quan les dades no siguin necessaris per als fins per als quals van ser recollides. Pot sol·licitar la limitació en el tractament de les seves dades i oposar-se a el tractament dels mateixos revocant el seu consentiment, així com exercir el dret a la portabilitat de les dades. De la mateixa manera, té dret a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades personals. Pot exercir els seus drets contactant amb nosaltres Pol. Ind. C.I.V. – C / Gran Vial, 5 – 08170 Montornès de Vallès (Barcelona). E-mail: info@stenco.es

  Si considera que els seus drets no s’han atès degudament, té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control en www.aepd.es

   

  Tractament de dades de Menors d’edat

  Qui facilita les dades a través dels formularis d’aquest web i accepta el seu tractament declara ser major de 14 anys, quedant prohibit l’accés i ús de el portal a menors d’aquesta edat. Si en algun moment, el Responsable detecta que un menor de 14 anys ha proporcionat dades de caràcter personal, procedirem a la cancel·lació dels mateixos. Així mateix, els pares o tutors podran en qualsevol cas dirigir-se a MATELCO, S.A per bloquejar el compte d’accés dels menors al seu càrrec que s’haguessin registrat falsejant la seva identitat.

   

  Xarxes socials

  L’objecte de les eines com linkedin o altres xarxes socials és donar visibilitat i difusió a les activitats que desenvolupa la nostra organització. Aquestes eines emmagatzemen dades personals en els servidors dels serveis respectius i es regeixen per la seva política de privacitat.

  Es recomana la revisió i la lectura de les condicions d’ús i política de privacitat de la xarxa social en el moment de registrar-se, tenint en compte les diferents possibilitats de configuració en relació a el grau de privacitat de el perfil d’usuari a la xarxa social.

  Així mateix, el responsable es reserva el dret d’eliminar de les seves xarxes socials qualsevol informació publicada per tercers que vulneri la legalitat, inciti a fer-ho o contingui missatges que atemptin contra la dignitat de persones o institucions. Com també el dret a bloquejar o denunciar el perfil autor d’aquests missatges.

   

  Tractament de Galetes

  Una galeta és un petit arxiu que es descarrega i s’emmagatzema a l’ordinador d’l’usuari quan aquest accedeix a una pàgina web. Les galetes permeten a la web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’l’usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer a l’usuari .

  L’usuari té l’opció d’impedir la generació de cookies, mitjançant la selecció de la corresponent opció en el seu programa de navegador. Podeu obtenir més informació llegint la nostra Política de Galetes.