Per la qualitat ISO 9001:2015


Gestión de la calidad según la ISO 9001:2015

Ja fa més de 20 anys que a Matelco implementem el sistema de gestió de la qualitat ISO 9001.

Era l’any 1997, i l’objectiu era aconseguir augmentar la satisfacció dels nostres clients. En conseqüència ens vàrem proposar demostrar de manera inequívoca la nostra capacitat per subministrar productes i serveis d’acord amb les seves expectatives.

Ha passat el temps. S’han succeït canvis, avenços, han aparegut noves necessitats dels nostres clients, i a Matelco seguim treballant amb l’objectiu principal de mantenir la certificació ISO 9001: 2015. Per això seguim analitzant, revisant i millorant els nostres processos. Per trobar noves maneres de seguir sent eficients i oferir un millor i òptim servei als nostres clients.

En aquest sentit, a Matelco hem treballat set principis de gestió de qualitat que són els següents:

  1. Enfocament al client: per comprendre les seves necessitats i expectatives. Però també dedicant recursos per conèixer millor com satisfer-les.

 

  1. Lideratge: creant les condicions perquè les persones s’involucrin, orientades pels mateixos objectius.

 

  1. Compromís de les persones que treballen en Matelco: compromeses a tots els nivells. És essencial per millorar la seva capacitat per crear i proporcionar valor a l’organització.

 

  1. Enfocament a processos: agilització del funcionament de MATELCO. Per que optimitzant els nostres processos obtenim millors resultats.

 

  1. Millora contínua a tots els nivells de l’organització. Establint noves metes i objectius que comportin una millora significativa de forma constant.

 

  1. Presa de decisions basada en l’anàlisi i avaluació de dades. Per tal d’aconseguir les millors conclusions i accions a seguir.

 

  1. Gestió de les relacions amb els nostres clients i proveïdors. Perquè ens importa enormement la seva opinió. Volem escoltar totes i cadascuna de les seves peticions, sol·licituds i suggeriments de millora.

 

Així és com en Matelco seguim compromesos amb la qualitat, implementant la nova certificació ISO 9001: 2015. Implicant tots i cadascun dels nostres empleats, en les estratègies, accions i visions de MATELCO. Posant en pràctica millores contínues en totes les nostres àrees. Aquest és el nostre comès, per a la satisfacció dels nostres clients.

Share :
Related Posts