AGROALIMENTARIA

  • Humitat en pinsos i farines
  • Mesura de nivell mitjançant radar, ultrasons, i TDX; per a líquids, sòlids, pastes i interfases. No afectats per pols, escumes o recobriments
  • Mesura i detecció de cabal de sòlids per efecte Doppler
  • Control de dosificació mitjançant mesuradors de cabal màssic i volumètric de líquids
  • Mesura de la duresa de l'aigua
  • Ruptura de filtres de mànegues
  • Detecció de gasos fixos i portàtils: Electroquímics, Pellistor, IR i PID
  • Mesura de pressió absoluta, relativa o diferencial.
  • Mesura del cabal de líquids. Cabal d'aigua sense contacte (sondes externes)
  • Mesura del clor lliure, combinat, i total (torres de refrigeració i procés)
  • Paràmetres fisicoquímics (pH, conductivitat, redox, oxigen dissolt ...)
  • Terbolesa i / o sòlids en suspensió en cervesa, sucs, polpa, etc.
  • Paràmetres orgànics i aplicacions especials, TOC, Metalls, N, P ...